medimindMediMind-Therapy© er en nænsom blanding af Terapi, Meditation, og Mindfulness. Det har meget fine positive resultater at forene disse 3 elementer.

MediMind-Therapy er en effektiv metode til at blive mere nærværende, og til at hvile i dig selv. Metoden hjælper på at mærke dine autentiske følelser og det styrker dine kropsfornemmelser. Metoden afhjælper og forebygge konflikter i dit eget sind eller konflikter du har med din partner/relationer.

MediMind-Therapy er rigtig godt mod stress, angst og forstyrrende tankemylder. Den milde blanding af Terapi, Meditation og Mindfulness forener velvære, selvværd og kærlighed, og styrker egenomsorg, indre ro, og koncentration.

MediMind-Therapy er sat i værk på baggrund af tendensen i samfundet, at mange lever et alt for stresset liv.
Rigtig mange mennesker lider af overdreven frygt-, angst- og bekymringstanker.
Og mange lever uden god kontakt til sig selv, og uden god kontakt til sin partner, og føler sig i bund og grund ensomme.
Rigtig mange kvinder ønsker at slippe kontrol og slippe sin egen indre hårde dommer, og i stedet at få bedre kontakt til sin krop og følelser, de har en længsel om at blive mere nærværende med sine børn og med sin mand.
Når vi har en god kontakt til vores krop, er der mulighed for at udvikle os. God kropskontakt giver os frihed og vi skaber en kontakt til vores kreative potientiale, der ligger i os.

Noget at leve for, noget at leve af, og nogle at leve med…

Noget at leve for, noget at leve af, og nogle at leve med…

Der er 3 livshjul, der skal dreje rundt for at livet kan leves fuldt ud.
Det er 3 hjul som vi kunne kalde for tandhjul i Eksistens maskineri.

Disse 3 hjul drejer omkring hver deres aksel, men er der et af disse hjul der ikke drejer helt omkring sig, vil det påvirke de andre hjul. De er gensidig afhængig af hinanden. Det er 3 livs temaer; Noget at leve for, noget at leve af, og nogle at leve med.

Noget at leve for.
Det handler om værdier og livsgrundlag, hvad lever jeg for? hvad er mit formål med livet?. Hvis du ikke ved hvad du lever for, giver det ikke nogen mening for dig at leve.
Så hvis du ikke har gjort dig bevidst om dit livs lyster, dine behov, drømme og hvad der giver dig tilfredsstillelse, så er der heller ingen grund til at gøre noget eller yde noget.

Dit liv er uden indhold, du forholder dig passivt og afventende på at andre kommer med “livet”, formålet med dig liv.

Årsag, du har ikke haft meget spillerum for at opdage dine egne behov, ønsker og drømme. Du har haft nogle forældre som har givet dig vished om, at de vidste hvad du havde brug for, din selvstændighed og egen vilje er blive nedgjort.

Noget at leve af.
Hvis vi har vores livsværdier i orden og vi kender livsgrundlag og livsformål, så har vi retningen på hvor vi skal hen. Eller nærmere, vi kender det livsfylde vi gerne vi have i vores liv. Men før vi kan komme i gang med livsfylde og værdierne for livet, så skal vi kunne bære livet i sig selv. Dvs. vi skal kunne være selvbærende, vi skal kunne forsørge os selv. Vores basis overlevelse skal være på plads og betyder at vi skal tjene penge for at kunne få et sted at bo, mad og tøj til kroppen. Når denne basis eksistens er i orden, kan drømme om ønsk jobbet osv, få næring. Det er når vi har tryghed på vores basis behov, at nye drømme skyder op. Så når vi har tryghed i vores eksistens, så får vi modet til at søge nye udfordringer og søge foranderligheden.

Nogen at leve med.
Uagtet hvor meget vi er i vores liv og vores eksistentielle behov og uagtet hvor meget vi tjener, så er det intet værd, hvis vi ikke har nogen at dele med. Dette er ikke kun at dele tingene og værdierne med en, men også det at kunne dele genne at have nogen at fortælle om vores liv og vores færden. Ensomhed er et kendt fænomen hos meget velhavende og inde i dem, er det en rædselsfuld frygt om at enten blive svigtet eller blive taget for prestige og rigdom, frem for at blive elsket som den man er, uagtet ens rigdomme og bedrifter.

Kurser

stress-releaseBliv fri af stress og bekymring.

Du lære at takle stress og det pres og den lille “perfektionist” som hersker.
Du får mere styr på følelser, behov, kommunikation og balance mellem overlevelse og trivsel.
Du får masser af værktøjer til, at lære at komme i kontakt med dine værdier og dit selvværd.
Vi tager udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker, og fokus er her og nu.

Kom med på holdet (4-6 per.) vi mødes hver anden tirsdag i ulige uge kl. 16 til 18:30 start tirsdag d. 27 august. 10 gange i alt, pris 2400,- kr.

 

 

udviklingsgruppe

Udviklingsgruppe for par i sammenbragte familier.

Kærligheden er stor og meget er på spil, konflikterne er uoverskuelige, og man føler at børnene ofres, for ens eget behov for nærvær og samvær.

Det behøver ikke at være svært, det kræver forbyggelse, det kræver kommunikation, det kræver spilleregler som åbethed og ærlighed.

Du/I får alt hvad det kræver at kommet ordenligt fra start af, så det nye forhold bliver en tryg base både for parforholdet og børnene. Vi tager udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker, og fokus er her og nu.

Kom med på holdet (4-6 per.) vi mødes hver anden tirsdag i lige uge kl. 16 til 18:30 start tirsdag d. 20 august. – 10 gange i alt, pris 2400,- kr.

 

3-udviklingsgruppe

Du er nysgerrig og sulten på at lære og forstå.

Du ved at du kan gøre det bedre og få mere fat i dig selv. Du er træt af flinkeskolen og at skulle gøre alle andre tilfreds, uden at der kommer noget igen.

Klar til at få værktøjerne til at kunne forstå det følelsesmæssige landkort og få styr på reaktionsmønstre og ikke mindst få brudt dem.

Du får masser af værktøjer til, at lære at komme i kontakt med dine værdier og dit selvværd.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker, og fokus er her og nu.

Kom med på holdet (4-6 per.) vi mødes hver anden mandag i lige uge kl. 16 til 18:30 – 10 gange i alt, pris 2400,- kr.

 

kurser-workshopsKurser og Workshops

  • Vi tilbyder 4 dages parkurser.
  • Workshops for kvinder, nybagte mødre og forældre.
  • Netværksgrupper for terapeuter/ Behandler, kunstner, iværksættere.
  • Kvindeliv og kreativitet workshop. læs mere på www.cetu.dk

Essens Coach & Mentor uddannelsen

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre, dig selv, dit liv, dit parforhold, din karriere?

Kunne du tænke sig at skære ind til benet;
Det at være klar og tydelig og stærk i sproget og gennem handling.
Få et selvværd der stå mål med dine ønsker for livet?
Selvforståelse genne selvudvikling..

Så få det store kørekort til livet!

Hvor du får styr på dig selv og derved kan støtte andre gennem Deres ønsker og drømme om livet, karieren og kærligheden.

Få dig en af landets stærkeste Coach/Mentor uddannelse, men højeste timeantal, dybest i personlig forankring.

Dynamisk praktisk funderet i her og nu, mellem dig og din verden.

Teorierne lærer du hjemme, praktikken på holdet. Gennem nærvær og relationer skaber vi et stærkt fælleskab og i den ånd bliver viden og værktøjerne til Visdom

Du kan se mere om kurser på vores kursus og uddannelsesside på www.cetu.dk